Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii optime piese utilaje

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator racire ulei buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Brand
Volvo BL71
Out Of stock
Descriere
Dintr-o gama variata de piese schimb pentru buldoexcavator Volvo BL71 oferim spre vanzare radiator racire ulei la pret de producator (oem sau aftermarket) cu garantie reala si certificat de calitate.

Radiatorul racire ulei are scopul principal de a raci uleiului din circuitul motor. In ciuda constructiei usoare, sunt elemente foarte rezistente atat la impact cat si la temperaturi. In functie de pozitionare pot reduce temperatura uleiului cu pana la 30 de grade.

De asemenea, pentru buldoexcavator Volvo BL71 comercializam piese schimb precum: kit si set de garnituri, set piston, galerie de evacuare, galerie de admisie, alternator, electromotor, pompa de frana, pompa de apa, pompa de injectie, pompa hidraulica, cuzineti, biela, elice ventilator, turbosuflanta, termostat, arbore cotit/ vibrochen, ax cu came, chiuloasa, bendix, culbutor, intinzator curea, curele motor, cruce cardan, semering, oring, buji, injector/dizue, toba esapament, volanta si coroana volanta, fulie motor, suport motor, baie de ulei, filtru de aer (primar si secundar), filtru de ulei, filtru decantor si nu numai.

Poza respectiv pretul sunt strict informative.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura